Smag på mangfoldigheden – alle løgtyper hos os

Hos os finder du et bredt udvalg af vilde løgtyper, som er perfekte til at tilføje en uventet dybde og kompleksitet til dine retter. Prøv eksempelvis den skarpe og krydrede rødløg, som tilfører en intens smag, eller den søde og milde perleshallot, der giver en blød og elegant note. Hvis du ønsker noget mere unikke, kan vi anbefale den spændende purløg, som har en frisk og urteagtig smag, eller den aromatiske ramsløg, der bringer skovens dufte ind i køkkenet. Uanset hvilken vild løg du vælger, vil den give din madlavning et ekstra twist og løfte smagsoplevelsen til nye højder.

Bliv bekendt med klassikerne

Hvis du er ny i løgverdenen, er der nogle klassiske typer, som du bør lære at kende. Gule løg er den mest almindelige type og danner grundstammen i mange retter. Rødløg har en sødere og mere intens smag, som er perfekt til salater og pickles. Skalotteløg har en lidt mere raffineret smag og er populære i Frankrig. Uanset om du foretrækker den milde eller den kraftige smag, kan du opdag alle typer løg hos os og finde din favorit.

Duften af forår – de spæde løg

De spæde forårsløg er et sandt forårsfænomen. Deres friske og sprøde blade udsender en dejlig duft, der varsler om den kommende sæson. Forårsløgene er perfekte til at tilføje en lækker, mild smag til retter som salater, supper og grøntsagsretter. Du kan købe forårsløg online her og nyde deres forårsfornemmelse i din madlavning.

Når det bliver skarpt – de kraftige løg

De kraftige løg er ikke for sarte sjæle. Disse løg har en intens smag, som kan være lidt overvældende for nogle. Men for dem, der elsker en kraftig løgsmag, er disse løg et must. De giver retter en fantastisk dybde og kompleksitet, som løfter smagen til nye højder. Prøv dem i stærke retter som chili con carne eller i en cremet løgsuppe – de vil garanteret imponere dine gæster.

Løg til enhver lejlighed

Hos os finder du et bredt udvalg af løg, der passer til enhver lejlighed. Hvad enten du skal lave en lækker løgsuppe, stege løg til din bøf eller pynte din salat med fine rødløgsringe, har vi altid det rigtige løg på lager. Vores sortiment spænder fra de klassiske gule kogeløg over de søde skalotteløg til de delikate shallots. Prøv også vores hvidløg, som giver en dejlig aroma til retter. Uanset dit behov, er vi sikre på at kunne finde det perfekte løg til din madlavning.

Få øje på de særlige løgsorter

Hos os finder du et bredt udvalg af særlige løgsorter, som er værd at opdage. Prøv den søde og milde skalotteløg, der giver en unik smag til retter. Den kraftige rødløg er ideel til at tilføje farve og bid til dine retter. Perleløg er små, søde og perfekte til at pynte op på tallerkenen. Og lad dig ikke narre af den hvide perleshallot – den har en mere nuanceret smag end den almindelige hvidløg. Uanset om du søger sødme, bid eller nuancer, har vi løgtyper, der passer til enhver smag.

Opskrifter, der får løgene til at skinne

Løg er en fantastisk ingrediens, der kan tilføje smag og dybde til mange retter. Prøv at eksperimentere med forskellige løgtyper i dine yndlingsopskrifter. Rødløg giver en sød og krydret smag, mens forårslåg tilfører en frisk og mild note. Perleløg og skalotteløg er perfekte til at tilføje en subtil løgsmag, der ikke dominerer retten. Uanset hvilken løgtype du vælger, så vil den bidrage med sin helt egen unikke karakter og give dine retter et ekstra tvist.

Sådan opbevarer du løgene

For at bevare løgenes friskhed og smag er det vigtigt at opbevare dem korrekt. Løg bør opbevares et køligt, mørkt og tørt sted, såsom i et køkkenskap eller en skuffe. Undgå at opbevare løg i plastikposer, da dette kan få dem til at blive fugtige og mugne hurtigere. I stedet kan du opbevare dem i en åben beholder, som tillader luftcirkulation. Husk at fjerne beskadigede eller misfarvede løg, da de kan påvirke de resterende løg i opbevaringen. Med den rette opbevaring kan du nyde dine løg i længere tid og få den bedste smag og konsistens i dine retter.

Løg – mere end bare en smagsforstærker

Løg er meget mere end blot en smagsforstærker i madlavningen. Denne alsidige grøntsag rummer et bredt spektrum af smage og teksturer, som kan berige enhver ret. Fra den milde og søde skalotteløg til den kraftige og krydrede rødløg, er der utallige muligheder for at tilføje dybde og kompleksitet til dine retter. Løg kan bruges som en central komponent, der tilfører en grundlæggende smag, eller som en subtil accent, der fremhæver de andre ingredienser. Uanset om du foretrækker dem rå, stegt, karamelliseret eller picklet, så er løg en uundværlig del af et velfungerende køkken.

Lær at dyrke dine egne løg

Hvis du ønsker at dyrke dine egne løg, er der nogle få grundlæggende trin, du bør følge. Først og fremmest skal du vælge den rigtige type løg til dit klima og dine behov. Der findes mange forskellige sorter som giver forskellige smagsnuancer. Dernæst skal du sørge for at jorden har de rette næringsstoffer og den rette pH-værdi. Løg trives bedst i veldrænede og næringsrige jorde. Plant løgene i rækker med passende afstand og sørg for at holde dem fri for ukrudt. Vand regelmæssigt, især i tørre perioder. Når bladene begynder at visne, er det tid til at høste løgene. Lad dem tørre i solen før du opbevarer dem et køligt og mørkt sted. Med lidt tålmodighed kan du nyde dine selvdyrkede løg hele året.