Få mere ud af dit golfspil på Vestfyns Golfklub

Vestfyns Golfklub tilbyder forskellige medlemskabstyper, der imødekommer forskellige behov og budgetter. Et fuldtidsmedlemskab koster 7.995 kr. om året og giver fuld adgang til klubbens faciliteter. Et deltidsmedlemskab koster 5.995 kr. om året og giver adgang til klubben på hverdage. Derudover tilbyder klubben et ungdomsmedlemskab for 3.995 kr. om året for unge under 25 år. Alle medlemskaber inkluderer gratis deltagelse i klubbens turneringer og adgang til øvrige medlemsfaciliteter.

Fordele ved at være medlem

Som medlem af Vestfyns Golfklub får du adgang til klubbens velholdte baner og faciliteter. Du kan nyde godt af de mange sociale aktiviteter og arrangementer, der arrangeres for medlemmerne. Derudover får du mulighed for at deltage i klubturneringer og andre golfaktiviteter, hvor du kan udvikle dine færdigheder og dyste mod andre spillere. Hvis du ønsker at lære mere om priser og medlemskab, kan du besøge – Priser og medlemskab på Vestfyns Golfklub.

Sæsonkort og dagskort – hvad passer bedst til dig?

Når du overvejer at spille på Vestfyns Golfklub, er der to muligheder at vælge imellem: sæsonkort eller dagskort. Sæsonkortet giver dig ubegrænset adgang til banen gennem hele sæsonen og er det bedste valg, hvis du planlægger at spille regelmæssigt. Dagskort er en god mulighed, hvis du kun har mulighed for at spille enkelte gange. Uanset hvilket kort du vælger, kan du se klubhuset og faciliteterne for at få et bedre indtryk af, hvad Vestfyns Golfklub har at tilbyde.

Greenfee-priser og rabatordninger

På Vestfyns Golfklub tilbyder vi forskellige greenfee-priser og rabatordninger, så alle kan nyde godt af vores fantastiske golfbane. Standardgreenfee-prisen for 18 huller er 450 kr. for voksne og 225 kr. for juniorer. Vi har også tilbud som 10-turskort, hvor du kan spare op til 20% på greenfee-prisen. Derudover giver vi 50% rabat til seniorer og studerende. Kontakt os for at høre mere om vores attraktive medlemskaber, der giver adgang til endnu flere fordele.

Faciliteter og træningsområder

Vestfyns Golfklub tilbyder et bredt udvalg af faciliteter og træningsområder, der hjælper dig med at forbedre dit golfspil. Klubbens driving range giver dig mulighed for at varme op og perfektionere din sving. Derudover findes der et velplejet øvelses-putting-green, hvor du kan fokusere på at forbedre din putte-teknik. Klubben har også et veldesignet øvelses-chipping-område, hvor du kan arbejde på at slå præcise chip-skud. Disse faciliteter giver dig rig mulighed for at træne forskellige aspekter af dit spil og udvikle dine færdigheder, så du kan få mest muligt ud af din tid på banen.

Sociale arrangementer og fællesskab

Vestfyns Golfklub tilbyder ikke kun fantastiske golfbaner, men også et stærkt socialt fællesskab for medlemmerne. Klubben arrangerer jævnligt sociale arrangementer som fællesspisninger, turneringer og sociale aktiviteter, hvor medlemmerne kan mødes og hygge sig sammen på tværs af alder og spilleniveau. Dette skaber et stærkt sammenhold og en hyggelig atmosfære, som er med til at gøre golfoplevelsen endnu mere udbytterig. Uanset om du er en erfaren golfspiller eller nybegynder, vil du føle dig velkommen og blive en del af det sociale fællesskab i Vestfyns Golfklub.

Børn og unge på golfbanen

Golfklubben er et fantastisk sted for børn og unge at lære og dyrke sporten. Vores erfarne trænere tilbyder skræddersyede undervisningsforløb, der fokuserer på at udvikle både færdigheder og passion for golf. Uanset om du er nybegynder eller har lidt erfaring, vil du finde et tilbud, der passer til dine behov. Børnene får ikke blot mulighed for at lære spillet, men også for at danne venskaber og udvikle sociale kompetencer. Derudover tilbyder vi en række aktiviteter og turneringer, der giver de unge golfspillere mulighed for at udfordre sig selv og konkurrere på en sjov og motiverende måde.

Priser for juniorer og studerende

For juniorer og studerende tilbyder Vestfyns Golfklub attraktive priser. Juniormedlemskaber koster kun 1.500 kr. om året, hvilket giver adgang til klubbens 18-hullers bane samt øvebaner. Studerende kan opnå et medlemskab til 2.000 kr. om året, og har dermed de samme privilegier som juniormedlemmer. Begge medlemskaber giver mulighed for at deltage i klubbens turneringer og sociale arrangementer.

Specielle tilbud og medlemspakker

Vestfyns Golfklub tilbyder en række specielle medlemspakker, der giver dig mulighed for at få endnu mere ud af dit golfspil. Som medlem kan du vælge mellem forskellige pakker, der inkluderer greenfee, træning, udstyrsleje og andre fordele. Uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller, har vi en pakke, der passer til dine behov. Kontakt os i receptionen for at høre mere om dine muligheder og få skræddersyet et tilbud, der passer til din golfoplevelse.

Sådan melder du dig ind i Vestfyns Golfklub

For at melde dig ind i Vestfyns Golfklub skal du først besøge klubbens hjemmeside og finde ‘Bliv medlem’-sektionen. Her kan du udfylde et online medlemskabsformular med dine kontaktoplysninger og vælge den medlemskabspakke, der passer bedst til dine behov. Når din ansøgning er godkendt, vil du modtage dit medlemskort og få adgang til klubbens faciliteter og aktiviteter. Klubben tilbyder både fuldtids- og deltidsmedlemskaber, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til din golfspilsaktivitet.