Badelegetøj 5 stk – Bondegårdsdyr

90 kr.

Forkæl dit barn med dette skønne badelegetøjssæt med sjove bondegårdsdyr. Perfekt til at skabe sjov og læring i badet. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500238868312 Kategori:

Badelegetøj 5 stk – Bondegårdsdyr er den perfekte måde at gøre badetiden sjovere og mere underholdende for dine børn. Disse søde og farverige bondegårdsdyr vil med garanti bringe smil og latter frem under badelegen.

Med fem forskellige bondegårdsdyr at vælge imellem – ko, hest, gris, høne og ged – vil dine børn kunne slippe deres fantasi løs og skabe spændende eventyr i badekarret. Bondegårdsdyrene er designet uden huller i bunden, hvilket gør dem lette at rengøre og modvirker skimmeldannelse og bakterievækst.

Det bløde og holdbare materiale gør badelegetøjet sikkert for børn i alle aldre at lege med, og de vil elske at skabe sjove historier og legescenarier med bondegårdsdyrene. Samtidig stimulerer badelegen også deres kreativitet og fantasi.

Med Badelegetøj 5 stk – Bondegårdsdyr får du ikke kun et sjovt og underholdende legetøj til børnene, men også en måde at gøre badeoplevelsen til en hyggelig og sjov tid, hvor de kan lære og udvikle sig gennem leg. Så hop i badekarret med bondegårdsdyrene og lad fantasien og legen føre jer på nye eventyr hver dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Badelegetøj 5 stk – Bondegårdsdyr”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.