Tilbud!

Liewood Badelegetøj – Bud Flydende Kurvesæt m. Bolde – Pale Tusc

Original price was: 270 kr..Current price is: 189 kr..

Gør badeoplevelsen sjovere og mere stilfuld med Liewood’s Bud Flydende Kurvesæt. Perfekt til badetid og leg i vandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884800299649744 Kategori:

Dyk ned i en verden af leg og sjov med Liewoods Bud Flydende Kurvesæt. Dette smukke badelegetøj vil give dit barn timevis af underholdning i badekarret eller poolen. Detaljeret med søde ansigter og i en blid farvekombination, vil dette kurvesæt hurtigt blive en favorit hos både børn og forældre.

Hvert kurvesæt består af tre flydende skåle i forskellige størrelser, som gør det sjovt for børnene at stable, fylde og hælde vand. Med de medfølgende bolde kan børnene øve deres koordination og motoriske færdigheder, samtidig med at de har det sjovt i vandet. Det bløde materiale gør det sikkert og behageligt at lege med, uden risiko for skader.

Liewood er kendt for deres høje kvalitet og bæredygtige produkter, og dette badelegetøj er ingen undtagelse. Fremstillet af BPA-fri silikone opfylder det alle sikkerhedsstandarder, så du kan have ro i sindet, mens dit barn leger og udforsker. Den lette rengøring gør det også praktisk for travle forældre, der ønsker legetøj, der er nemt at vedligeholde.

Giv dit barn en sjov og lærerig oplevelse i vandet med Liewoods Bud Flydende Kurvesæt. Skab minder og styrk deres sanser med dette charmerende badelegetøj, der vil bringe glæde og latter til enhver badeoplevelse. Lad fantasien få frit spil, og lad legen begynde med dette alsidige og kreative legetøj, der inspirerer til uendelige timers sjov og leg. Opdag skønheden i enkle legesyge øjeblikke med Liewood Badelegetøj – Bud Flydende Kurvesæt m. Bolde – Pale Tusc.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Liewood Badelegetøj – Bud Flydende Kurvesæt m. Bolde – Pale Tusc”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.